Home / Stiri / Transilvania Bike Trails Race 2024: Pedalezi printre sate și peisaje de poveste!

Transilvania Bike Trails Race 2024: Pedalezi printre sate și peisaje de poveste!

Transilvania Bike Trails Race 2024: Pedalezi printre sate și peisaje de poveste!

Inscrie-te la TBT Race – 17 august 2024

Transilvania Bike Trails Race 2024: Pedalezi printre sate și peisaje de poveste!

Suntem gata de start! S-au deschis înscrierile pentru Transilvania Bike Trails Race 2024, un festival ce promite o vacanță unde sportul se împletește armonios cu istoria, natura, tradițiile locale și distracția.

Știm deja datele: festivalul va avea loc în perioada 14-18 august, si concursul TBT Race pe 17 august 2024 la Saschiz, în inima Transilvaniei.

Programul (in curs de actualizare) are surprize plăcute ca de fiecare dată, cu trasee de bicicletă pentru toate nivelurile, ieșiri la ture ghidate, diverse cursuri în aer liber, evenimente culinare tematice, mai multe concerte, ateliere pentru copii si oameni mari, delicioasele produse locale și o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru a crea noi prietenii atât la Fun Stage Race, în timpul cursei dar și la focul, concertele și petrecerea de după premiere.

La fel ca în 2023, vom avea și 2 tabere de cate o săptămână dedicate copiilor, organizate în parteneriat cu Himalaya Travel. O aventură de neuitat în natură, unde cei mici vor învăța despre ciclism, vor explora trasee montane, vor participa la ateliere creative și se vor bucura de momente magice în jurul focului de tabără. O să fie si o a 3-a tabară dedicată copiilor din secuime făcută cu partenerii noștrii de la scoala de mtb pentru copii din fiecare an Emeșe si Szilard.

Nu ratați nici Prima Evadare! Un eveniment perfect pentru a te pune în formă pentru Transilvania Bike Trails Race. Deja peste 1000 de concurenți s-au înscris. Grăbește-te și tu să prinzi un loc la start caci puțin timp a mai ramas până la start – 19 mai 2024.

Detaliile complete despre program, concerte, tabere și alte noutăți vor fi anunțate în curând. Rămâneți conectați pe paginile noastre de social media Facebook, instagram și pe site-ul oficial pentru a fi la curent cu toate noutățile! Ah, mai avem si grupul secret de WhatsApp – click aici.

Transilvania Bike Trails Race 2024 – Aventura te așteaptă!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow