Home / Stiri / Cadoul Perfect – Voucherul pentru TBT Race

Cadoul Perfect – Voucherul pentru TBT Race

Ai pe cineva drag și vrei să-i faci o mare surpriză? Descoperă cadoul perfect pentru iubitorii de evadări în natură! Cadoul Perfect – Voucherul pentru TBT Race.

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB cu startul și finișul la Saschiz, al cărui scop este promovarea satelor săsești și a rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara si promovarea locurilor, istoriei, naturii, arhitecturii si traditiilor din zona de aceea activitatile țin un weekend prelungit.
În ultimii ani concursul a devenit festival adăugându-se multe elemente cultural, artistice, muzicale, sportive, ateliere, activitati de agrement, favorizând si comercializarea de produse traditional artistice, locale. Detaliile le puteti gasi in pagina de program.

Un voucher pentru TBT Race este alegerea ideală pentru cei care adoră ciclismul și caută experiențe unice. Cu acest voucher, cei dragi vor avea ocazia să participe la TBT Race din 17 august 2024.

Vor pedala pe unul dintre cele trei trasee de poveste, pe potecile atent alese de pe Colinele Transilvaniei.

Cum poti intra in posesia voucher-ului? Trimite un mesaj pe adresa info@nomadmultisport.ro si colegii iti vor oferi detalii suplimentare.

 

Cadoul Perfect – Voucherul pentru TBT Race
Cadoul Perfect – Voucherul pentru TBT Race

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow