Home / Camping Principal Saschiz

Camping Principal Saschiz

Campingul din Saschiz, este deschis doar cand se organizeaza TBT Race, insa puteti merge in celelalte campinguri din zona.

Acest camping este temporar și este special amenajat pentru concurenți si familiile/prietenii lor veniți în saptamâna concursului TBT Race. Pentru rezervare și estimarea corectă vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Campingul e pozitionat pitoresc, pe varful unui deal din Saschiz, între pini și va avea tot ce este necesar (curent, apa, toalete, pubele de gunoi, parcare separată).
El are 2 poienițe de campare. Poiana principala si cea rotunda, mai retrasa. Intre ele va fi locul pentru foc in cercul format de copaci.

 Ordinea instalarii în campingul din Saschiz este primul venit primul instalat. În momentul în care campingul din Saschiz se va umple, cei inscrisi sunt redirectionati spre spatiul verde de langa atelierul de olarit, spre celelalte campinguri – www.tbtrace.ro/camping-mesendorf, https://tbtrace.ro/camping-cloasterf/ si https://tbtrace.ro/camping-crit/ sau, daca e cazul, spre sala de sport disponibila pentru voi la cerere.

 

Click aici pentru a vedea regulamentul pentru camping.

Ca sa fie loc pentru toti si frumos, masinile se vor parca peste drum de camping.
In cazul, putin probabil, in care nu mai sunt locuri mai exista spatiul verde de langa atelierul de ceramica care e la 150m de locul de start.

In perioada folosirii campingului strada recomandata mai jos este pentru urcare in camping si continuarea ei este pentru coborare. Vor fi cu sens unic pentru ca sunt destul de inguste. Exista si o poteca care duce direct in centru.

O lista cu locuri de cazare pe site-ul  www.discovertarnavamare.org

LOCATIA CAMPING: https://her.is/2fKH2PA

 

Bine ați venit în campingul TBT Race, un loc special destinat odihnei și socializării a participanților la evenimentul TBT Race. Vă rugăm să respectați următoarele reguli pentru a asigura o experiență plăcută și armonioasă pentru toți: REGULAMENT CAMPING

 • Campingul este destinat odihneiși socializării în liniște a concurenților TBT Race.
 • Perioada de Funcționare:Campingul este deschis și amenajat exclusiv în intervalul 9-15 August.
 • Locație și Acces:Îl găsiți pe hartă: Locația GPS sau pe pagina noastră de cazare. Accesul este permis până sâmbătă, 12 august, ora 22:00, pentru a nu deranja concurenții care doresc să se odihnească înaintea competiției.
 • Accesul vehiculelor:Pentru fluidizarea accesului în camping, vă recomandăm să utilizați strada de acces pe un singur sens de mers, se va urca pe șoseaua din apropierea centrului localității Saschiz, iar coborârea va fi pe drumul care dă în șoseaua principală de la intrarea in Saschiz dinspre Brașov.
 • Parcare: Mașinile personale vor fi parcate în cele două parcări amenajate peste drum de camping, pentu a putea asigura accesul tuturor celor care au rezervat un loc de cort si in acelasi timp sa fie o atmosfera de camping nu de parcare
 • Capacitate camping: Regula de baza este “ primul venit, primul servit”,  dar vom incerca sa servim pe toata lumea înscrisă astfel in cazul în care Campingul Mare (de pe deal) va atinge capacitatea maxima de locuri, urmatorii veniti se pot caza in Campingul 2 (de langa Atelierul de Ceramica), aproape de centrul localitatii Saschiz. Campingul Mare este format din 2 zone: poenita principala si poienita rotunda din spate. Utilizarea lui este gratuita, iar voluntarii nostri nu primesc atentii, dar va rugăm sa-i respectati.
 • Utilizarea facilităților comune: Folosiți toaletele și dușurile în mod responsabil. Asigurați-vă că le lăsați curate pentru ceilalți participanți.
 • Apa:Apa din camping este potabilă.
 • Mâncare: Pentru mâncare puteți consulta pagina dedicata de pe site: https://tbtrace.ro/in-piata/
 • Bunuri comune:Va rugăm să aveți grijă de bunurile comune și personale.
 • Animale de companie: Dacă aduceți animale de companie, asigurați-vă că sunt ținute în lesă și că nu deranjează alți vizitatori.
 • Zona liniștii:Vă rugăm să mențineți liniștea în camping pentru a asigura odihna tuturor. Petrecerea este duminica dupa concurs in piață.
 • Respect reciproc:Va rugăm să vă înțelegeți bine cu vecinii, să ajutați, să nu derajați, să mențineți curățenia, și să utilizați apa cumpătat;

 

Camping Saschiz

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow