Home / Camping Principal Saschiz

Camping Principal Saschiz

Acest camping este unul temporar si este special amenajat pentru concurentii si familiile lor veniti in saptamana concursului TBT Race. Pentru rezervare si estimare corecta va rugam sa completati formularul de mai jos.

Campingul e pozitionat pitoresc, pe varful unui deal, intre pini si va avea tot ce este necesar (curent, apa, toalete, pubele de gunoi)
El are 2 parti. Poiana principala si cea rotunda, mai retrasa. Intre ele va fi locul pentru foc in cercul format de copaci.

 Ordinea instalarii in campingul din Saschiz este primul venit primul instalat. In momentul in care campingul din Saschiz se va umple, cei inscrisi sunt redirectionati spre spatiul verde de langa atelierul de olarit, spre celelalte campinguri – www.tbtrace.ro/camping-mesendorf si https://tbtrace.ro/camping-crit/ sau, daca e cazul, spre sala de sport disponibila la cerere.

 

Click aici pentru a vedea regulamentul pentru camping.

Ca sa fie loc pentru toti si frumos, masinile se vor parca peste drum de camping.
In cazul, putin probabil, in care nu mai sunt locuri mai exista spatiul verde de langa atelierul de ceramica care e la 150m de locul de start.

In perioada folosirii campingului strada recomandata mai jos este pentru urcare in camping si continuarea ei este pentru coborare. Vor fi cu sens unic pentru ca sunt destul de inguste. Exista si o poteca care duce direct in centru.

O lista cu locuri de cazare pe site-ul  www.discovertarnavamare.org

LOCATIA CAMPING: https://her.is/2fKH2PA

Camping Saschiz


Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow