Home / Cazare

Cazare

Pagina in curs de actualizare!


Este bine sa faceti rezervarile din timp pentru ca luna august este aglomerata. In aceasta perioada o parte din sași se reintorc în vacantă să-și revada locurile in care s-au nascut si au crescut.

De la Rupea până la Sighisoara sunt mai multe sate cu pensiuni care va pot gazdui si cea mai mare parte din ele se gasesc pe booking.com. Se mai fac cazari in gospodarii sau in orasele mai mari din apropiere (Sighisoara, Rupea, Brasov).
*Mai sunt locuri in Sighisoara si e posibil sa se mai elibereze si la pensiuni din apropierea Saschizului.
In Saschiz, in apropierea zonei de start, va fi amenajat un camping gratuit pentru cei care se vor înscrie în formularul de mai jos.
Campingul va avea toalete, dusuri, curent electric si va fi luminat.
Ca sa fie loc pentru toata lumea masinile se vor parca peste drum de camping.
In cazul in care nu mai sunt locuri mai exista spatiul verde de langa atelierul de ceramica care e la 150m de locul de start.
Tot in caz de necesitate (se ajunge tarziu sau nu sunt locuri) exista pregatita o sala de sport nou nouta, cu toalete, cutii pentru bagaj si saltele gonflabile.


In zona sunt unele din cele mai frumoase pensiuni din tara din care amintim Viscri125 sau Casa Printului in Viscri, Bike Check Inn în Bunesti sau Casa cu Zorele din Crit. Ele sunt construite cu respectarea stilului local. O parte din ele chiar daca poate nu mai au locuri pot fi vizitate.

Click aici pentru a vedea regulamentul pentru camping.

O lista cu locuri de cazare pe site-ul  www.discovertarnavamare.org

LOCATIA CAMPING: https://her.is/2fKH2PA

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow