Home / In piata

In piata

Poti face click pe sectiunea care te intereseaza.

pagina in curs de actualizare


Schassburger Food Truck

No, cum sa-ti încarci „bateriile” pentru TBT…?🤔
D’apăi, evident cu un burger suculent din vita Angus, la Schassburger Food Truck 🤘🏻
🐃 Burgeri cu Black Angus de pe pășunile Transilvaniei și cartofiori aurii cu parmezan si usturoi!
📍 Saschiz – buricu’ târgului
🕒 toate zilele

Vă asteptăm in piata cu aroma inconfundabilă a covrigilor proaspeți. Cu o varietate de umpluturi delicioase, fiecare covrig este o mică bucurie pentru papilele gustative.

Savoarea sărată a covrigului cu sare satisface pofta de gusturi simple și autentice, în timp ce covrigul cu brânză oferă o explozie de cremozitate și rafinament. Pentru iubitorii de arome mai îndrăznețe, covrigul cu brânză și bacon aduce împreună gustul intens al baconului crocant cu delicata textură a brânzei.

Și pentru cei dornici de o opțiune sănătoasă și gustoasă, avem covrigul cu semințe, bogat în nutrienți și cu o combinație perfectă de texturi.

 

 

 

 

Mic dejun in PIATA – Berki Ionut
Pentru rezervarea unui Mic Dejun in “Piață” pentru zilele de Vineri, Sambata si Duminica sunati la +40 752 834 399 sau WhatsApp
Rezervarea se face pana la ora 20:00. Desigur pe langa Micul Dejun gasiti si alte bunătăți: clatite, lichiu sasesc si cafea.
-Preț 25 lei

 

 

 

 

 

 

 

Incepând de vineri, 11 august,  te energizăm la Transilvania Bike Trails Race cu cea mai explozivă cafea.

Te așteptăm și pe tine cu energie bună la concursul MTB cu startul si finisul la Saschiz, unde împreună vom promova satele săsești si rețeaua de trasee de bicicletă ce leaga satele sasesti din zona Târnava Mare cu Sighisoara.

 

 

 

 

 

 

 

Cei de la Pivnița Bunicii vă invită să serviți clătite delicioase cu gem, un „soul food” pe care îl îndrăgim încă din copilărie. Aflați mai multe despre povestea Pivnița Bunicii și despre produsele lor #carbonneutral (chutney, sosuri, siropuri, dulcețuri, băuturile alcoolice KASPERS) pe care le puteți achiziționa așa încât gustul bogat al bucatelor din Transilvania să vă însoțească și acasă.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow