Home / Evenimente culinare 2022

Evenimente culinare 2022

Ceaunul de la ora 15:00 – Saschiz 130
Pentru amatorii de mâncare bună, tradițională, la Saschiz 130 vom servi ceaun, pe 13 august, incepand cu ora 15:00. Inscrierile pentru acest eveniment au fost inchise. 🙂

Planuiești să ajungi în Saschiz, la TBT Race, cu prietenii sau familia? GAL Dealurile Târnavelor te invită la o degustare de produse locale din zonă: brânzeturi și preparate din carne asezonate cu legume proaspete și sosuri, delicii cu trufe, pâine și prăjituri de casa, siropuri. Înscrie-te din timp completand formularul de mai jos să prinzi unul din cele 30 de locuri gratuite la degustarea de produse locale din GAL Dealurile Târnavelor din 14 august 2022. Ne întâlnim la linia de start, la ora 10:30, ca să pornim împreună spre standurile cu platouri pentru degustare din centrul Saschizului.

Eveniment de promovare a potențialului gastronomic din teritoriul GAL Dealurile Târnavelor, organizat în cadrul proiectului de cooperare #LEADERGastroTOUR, implementat prin PNDR 2014-2020, Submasura 19.3, comp. b.

Camping Brunch Zori & Casa de pe Deal

Camping Brunch Zori &Casa de pe Deal

Sambata, 13 august 2022, de la ora 13:00, in Camping Zori/ Cloasterf nr. 3
Meniu: supa crema de legume, placinte si tarte dulci & sarate, branzeturi locale, salate, limonada de menta, cafea, vin de casa Alte bauturi (ex. bere) nu sunt incluse in pret, dar se pot achizitiona contra-cost la locul evenimentului.
Cost: 60 lei/persoana (30 de lei pentru copii pana in 12 ani).

Inscrierile se primesc pana cel tarziu in 12 august 2022, ora 18:00, la numarul de telefon 0740.291.869 (sunati sau scrieti pe whatsapp)

Începând de joi veti găsi zilnic la Mesendorf 65 bunătăți doar din ingrediente locale: sandviciuri calde, o salata din roșiile noastre faine, sau taietei de casa cu patru feluri de ciuperci si slăninuța afumata. Le puteți savura in tihna sau pe viteza alături de un desert răcoritor cu coacaze negre din grădina noastră, la un pahar de socata sau de bere.
Vineri seara speram la un cer senin ca sa puteți admira plasa de stele de deasupra satului in timp ce va bucurati de un protap gătit in curte la prietenii de la Casa Klein de la nr. 42. O sa fie acolo si branza maturată de la Mesendorf, dar si un pahar de vin transilvănean, ca n-o sa ne lăsam de petrecerile noastre renumite chiar acum! Pentru vineri, va rugam sa dați de veste, ca nu mai e mult timp pentru înscrieri.
Pentru informatii sau rezervari: Adrian Udrea, 0749570699

Mesendorf-65

 

 

 

Ca în fiecare an, vă așteptăm la terasa Hanul Cetatii, într-un cadru de poveste, cu vedere la Cetatea Țărănească din Saschiz și preparate delicioase…de la ciorbe, la preparate din grătar, varză călită, mămăliguță, răcoritoare și multe altele (vă lăsăm și câteva poze sugestive 😋).
Meniul (click pentru meniu) este valabil doar în perioada concursului (11-15 august), în restul zilelor fiind meniul obișnuit.
Ne găsiți chiar în centrul comunei, pe Str. Principală, nr, 157, foarte apropae de locul de start/finiș.
Aici se pot servi sucuri naturale, socata, ceaiuri, cafele si gustari dulici si sarate.
Este un bun loc de unde poți începe sau termina tura.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow