Home / Tur Cultural 2018

Tur Cultural 2018

Va invitam sa va bucurati de trasee, de activitatile culturale, de natura, de arhitectura si mancarea din zona Tarnava Mare si in zilele dinainte de concurs mai ales ca de miercuri pana duminica e liber.
Astfel va propunem un program in fiecare zi in care va recomandam si o tura usoara de bicicleta dar puteti, in acelasi timp sa explorati si voi.

Mai jos gasiti cateva imagini si impresii din partea celor care au avut placerea sa ne insoteasca si indrume in turele organizate de Silvia si Ben, carora le multumim pe aceasta cale!

Popescu Filimon Andrei Cosmin, 10 ani.

Popescu Filimon Andrei Cosmin, 10 ani.

Mie cel mai mult mi-a placut la atelierul fierarului, cetatea din Viscri, atelierul de ceramica, biserica fortificata din Saschiz si cetatea din Saschiz

Neagu Alexandru, 32 ani

Neagu Alexandru, 32 ani

A fost o experienta minunata pe care o voi povesti apropiatilor. Cu siguranta voi reveni si anul viitor. Va multumesc!

Tudor Toda, 12 ani

Tudor Toda, 12 ani

Totul a fost bine.

Diaconu Laurentiu, 37 ani

Diaconu Laurentiu, 37 ani

Tururile au fost extraordinare, mi-au placut foarte mult. Am ramas cu amintiri si povesti frumoase si am cunoscut oameni minunati.

Jianu Daniel, 54 ani

Jianu Daniel, 54 ani

Am venit la un eveniment ciclist, ca amator. Este un lucru deosebit ca acolo unde participi la o astfel de competitie sa cunosti locurile, oamenii, traditiile, obiceiurile si obiectivele turistice. Felicitari! M-as bucura ca si alte competitii sa preia de la voi acest model de a-si promova comunitatea.

Buesu Vlad Alexandru, 32 ani

Buesu Vlad Alexandru, 32 ani

A fost o experienta placuta. O mica lectie de cultura/istorie predata intr-un mod foarte placut. A meritat!

Crinta Alexandra si Rares, 29 ani

Crinta Alexandra si Rares, 29 ani

A fost prima data cand am participat la acest Tur Cultural si a fost o experienta minunata. Mi-a placut atitudinea primitoare a oamenilor. Este un tur pentru toate varstele.

Mihai Tudose, 28 ani

Mihai Tudose, 28 ani

Mi-au placut foarte mult explicatiile ghizilor locali dar si ale lui Ben, el completandu-le pe cele ale localnicilor. Istoria acestor locuri este fascinanta si va multumesc ca ati impartasit-o cu noi.

Ana Belin, 33 ani

Ana Belin, 33 ani

Dat fiind ca ne aflam in mijlocul unei comunitati cu totul deosebita, experienta intreaga a fost fascinanta. Sunt multe lucruri noi si interesante pe care le-am aflat, am vazut locuri tare frumoase pe care nu cred ca le-as fi vizitat fara voi si ma bucur ca s-au pastrat inca traditii si obiceiuri din stramosi. Mi-a placut mai ales arhitectura acestor locuri dar si atmosfera si calmul acestor locuri. O sa revin cu drag! Multumesc

Toda Cristina, 45 ani

Toda Cristina, 45 ani

O poveste minunata de care ne-am bucurat in familie. Vom urmari pagina TBT Race pentru revenire

Florentina Paris, 31 ani

Florentina Paris, 31 ani

O experienta minunata, cu multe informatii noi, oameni calzi si deschisi. Turul din Viscri a fost preferatul meu.

Ziua cultural-istorica Bunesti si Crit (3.5h)

Ziua cultural-istorica Viscri (3.5h)

Ziua cultural-istorica Saschiz

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow