Home / Stiri / O nouă categorie dedicată bicicletelor Gravel!

O nouă categorie dedicată bicicletelor Gravel!

Dacă până acum concurenții pe biciclete gravel erau integrați in categoriile standard, de anul acesta, la fel ca la Prima Evadare, o să avem o nouă categorie de participare la Transilvania Bike Trails Race 2024: categoria Gravel.

Am luat această decizie ca răspuns la cererea tot mai mare din partea pasionaților de ciclism Gravel care doresc să se bucure de frumusețea traseelor TBT Race într-o categorie separată. Acest segment de ciclism a cunoscut o creștere semnificativă în popularitate în ultimii ani, oferind o modalitate unică de a explora atât drumurile asfaltate, cât și traseele off-road, iar traseul mediu de la TBT Race este perfect pentru bicicletele de tip Gravel, oferind o combinație echilibrată de urcări, coborâri și teren variat.

Inscrie-te la TBT Race – 17 august 2024

Cum te poți înscrie în categoria Gravel?

Înscrierile pentru categoria Gravel sunt deschise acum pe site-ul TBT Race. Participanții vor selecta traseul mediu – 42,5km – categoria Gravel. Dacă te-ai înscris deja la o altă categorie și dorești să treci la Gravel, te rugăm să ne trimiți un email la info[ @ ]nomadmultisport.ro. Vom actualiza înscrierea ta și ne vom asigura că ești inclus în categoria corectă pentru cursă.
La traseul lung, în cazul în care se înscriu doritori care vor sa foloseasca biciclete gravel, acestia vor participa în categoriile de vârstă standard.

O nouă categorie dedicată bicicletelor Gravel! Marian Marin de la echipa de ciclism Nomad Merida CST pe o bicicleta Merida Silex de gravel la concursul de ciclism TBT Race de la Saschiz.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow