Home / Stiri / Urmăriti in Direct Campionatul Mondial de MTB din Scotia la Transilvania Bike Race

Urmăriti in Direct Campionatul Mondial de MTB din Scotia la Transilvania Bike Race

Dragi participanți și iubitori ai sportului de mountain bike si participanti la #TransilvaniaBikeRace
Anul acesta în timpul evenimentelor Transilvania Bike Race din Saschiz, vom organiza inca o experienta pentru voi.Urmăriti in Direct Campionatul Mondial de MTB din Scotia la Transilvania Bike Race
În paralel cu restul evenimentelor, vom oferi posibilitatea de a urmări în direct din piața Saschiz la orele 16.30 Campionatul Mondial de Cupa Mondială din Scoția, unde va participa și talentatul nostru compatriot, Vlad Dascalu alături de ceilalți cei mai buni ciclisti din lume.
Pentru a împărtăși și a trăi împreună cu el momentele emoționante din competiție, vom instala sonorizare si tot ce este necesar în piața publică, pentru ca toți să putem trăi atmosfera intensă a evenimentului mondial.
Împreună, vom trăi fiecare moment de pe traseul din Scotia, încurajându-l pe Vlad să ofere tot ce are mai bun și să ne facă mândri de performanța sa. Vom aplauda fiecare efort depus și vom transmite energie pozitivă pentru a-l motiva să strălucească în această competiție la nivel mondial.
Vă invităm să vă alăturați acestei experiențe unice și să ne bucurăm împreună de frumusețea sportului de mountain bike și de determinarea cu care ne reprezintă Vlad pe plan internațional.
În plus, în timpul evenimentului, vom organiza momente de discuții și interacțiuni, unde veți putea împărtăși gândurile și urările voastre către Vlad Dascalu, iar noi ne vom asigura că acestea vor fi transmise către el, pentru a simți susținerea noastră din #Saschiz.
Sunteți invitați să veniți cu familia și prietenii pentru a sărbători împreună dragostea noastră pentru mountain bike și pentru a crea împreună o atmosferă deosebită de comunitate și entuziasm.
Atmosfera și comentariile vor fi asigurate de Marian Marin si Alecu Bogdan care este si responsabil de aceasta zona.
Vă așteptăm în piața mare din Saschiz lângă race office.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow