Home / Stiri / Hochland Sighișoara sprijină și în acest an TBT Race

Hochland Sighișoara sprijină și în acest an TBT Race

Hochland a intrat pe piața românească, în 1993 cu brânză topită triunghiuri și felii. Din 1998 Hochland produce brânza topită la Sighișoara, iar din 1999 produce o gamă variată de brânzeturi.

În ultimii 25 de ani, Hochland a revoluționat piața brânzeturilor din România, oferind o gamă variată de produse: de la brânza topită, la cremă de brânză în diferite combinații sau chiar și specialități tradiționale de la noi, cum ar fi telemeaua sau chiar brânzeturi maturate în salină.

Încă de la începuturile activității în România, (probabil și ca o consecință că de la înființare a fost o companie de familie), echipa Hochland s-a implicat încă de la început și în îmbunătățirea calității laptelui, lucrând îndeaproape cu fermieri pricepuți din zonă, care erau dispuși la a-și dezvolta ferma.

Ei au fost ajutați în achiziționarea de echipamente care să-i ajute a oferi un lapte cu o calitate superioară în ceea ce privește igiena, dar și conținutul în proteină și grăsimi.

Pentru obținerea unui lapte de calitate este necesar a se asigurara furaje de calitate. Pășunile din zona Colinelor Transilvaniei se caracterizează prin această bogăție floristică și nutritivă de excepție. Deci pe cale firească și brânza produsă din laptele furnizat din zona aceasta va fi una gustoasă și nutritivă.

Din 2010 Hochland a avut parteneriate cu Fundația ADEPT Transilvania în încercarea de a ajuta fermierii din zona Colinelor Transilvaniei, să-și continue activitățile agricole, deoarece creșterea animalelor în strânsă conexiune cu managementul pajiștilor asigură conservarea biodiversității.

În acest an, fiecare participant la concurs va avea avea ocazia (dacă nu au degustat încă) să încerce gustul brânzii maturate „Praid”, produsă cu responsabilitate, grijă și mîndrie și maturată cu răbdare în fostele mine de sare de la Praid.

Mulțumim Hochland Sighișoara, pentru că și în acest an a sponsorizat TBT Race.

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow