Home / Stiri / Medalia si tricoul TBT Race

Medalia si tricoul TBT Race

Medalia si tricoul TBT Race

Medalia si tricoul TBT Race au ajuns la Saschiz. Dupa cum v-am obisnuit, la fel ca la Prima Evadare, vrem sa aveti o bijuterie de medalie inspirata, ca de fiecare data la TBT Race, din semnificatia si traditiile locului. Am facut medalia sub forma de sageata, o sageata care sa va arate intodeauna directia.Medalia si tricoul TBT Race In acelasi timp atat pe tricouri trofee si medaliile de la TBT Race am introdus elemente locale, traditionale. Astfel pe spate sunt desenate insemnele (Dangale) satelor prin care veti trece. Din secolul XII-lea fiecare sat, oras-cetate din Transilvania avea un simbol propriu care era folosit in comnicare si marcarea diferitelor elemente reprezentative.

Citeste aici despre: Pozele tale de la TBT Race 2018 sunt oferite de Renault

Suntem atenti la detalii si ne straduim sa facem cele mai cool tricouri, pe care sa le purtati cu mandrie tot timpul anului. Si in acest an vom avea tricouri croite special pentru cele mai tari fete, asa cum facem si la Prima Evadare.Medalia si tricoul TBT Race

Verifica aici ce culoare va avea numarul tau de concurs!
Tricoul TBT Race – 18 August 2018 de voluntar il facem rosu sa-i puteti vedea cat mai repede pe traseu, in punctele de control si alimentare.

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow