Home / Stiri / Fotografiile tale de la TBT Race 2022

Fotografiile tale de la TBT Race 2022

Dragilor, în primul rând vă mulțumim pentru participarea numeroasă la Transilvania Bike Trails Race și sperăm ca v-ați simțit bine toți cei peste 1000 de cicliști, care ați colorat și înveselit satele și potecile TBT Race în cele 5 zile de evenimente, concursuri, școli, tururi și diverse ateliere.
Aproape am finalizat urcarea a celor aproximativ 15 mii de fotografii și sperăm să vă regăsiți cât mai mult și mai mulți în ele și să aveți o poză noua de profil sau cover.

În acest an am dedicat o pagină fotografiilor făcute la TBT Race, unde puteți să introduceți numărul de participare și să găsiți toate pozele în care numărul de concurs este vizibil.

O alta metodă este să vă găsiți în albumul fiecărui fotograf în alte momente, înafara concursului sau dacă numărul nu era vizibil, în funcție de locul sau ordinea trecerii prin punctul respectiv.
Toate albumele sunt urcate și pe pagina facebook (facebook.com/TransilvaniaBikeTrailsRace) și puteți să vă tăguiți sau să fiți tăguiți de prieteni și acolo.

Vă mulțumim!

PS1: pentru telefon se tine apasat lung pe fotografie si apoi se selecteaza download picture sau „ad to photos”
PS2: pe laptop e posibil ca dupa click fotografia sa se deschida in partea de jos a ecranului, umbrind partea superioara, si sa necesite un scrol si apoi salvare in diferite forme.
PS3: au mai ramas de indexat/taguit manual fotografiile de la Crit si inca un album din padure (aproximativ 4000)

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow