Home / Stiri / Experiența eBike: Categorie Non-Competitivă la TBT Race

Experiența eBike: Categorie Non-Competitivă la TBT Race

Ca urmare a solicitărilor voastre, am decis introducerea unei categorii speciale dedicate bicicletelor electrice în cadrul evenimentului nostru, Transilvania Bike Trails Race. Această nouă categorie le oferă concurenților mai puțin antrenați sau celor care se află în proces de recuperare după o accidentare, de a fi parte din TBT Race, într-un mod relaxat și ne-competitiv, fără un clasament oficial asociat.

Scopul acestei categorii este de a oferi ocazia tuturor de a experimenta atmosfera unică a evenimentului Transilvania Bike Trails Race, fără presiunea performanței și a competiției. Este momentul să vă bucurați de frumusețea traseelor și de spiritul comunitar al evenimentului, fără a vă concentra pe un podium sau un clasament final.

În această ediție, pentru a asigura o experiență de calitate, am alocat un număr limitat de locuri în această categorie specială, și anume 50 de locuri, valabile doar pentru traseul Mediu (44 km)*. Înscrierile pentru această categorie sunt acum deschise, iar locurile disponibile vor fi ocupate în ordinea înregistrărilor și confirmării plății contributiei.

Pentru buna desfășurare a concursului și o experiență pozitivă pentru toți participanții, îi rugăm pe cei ce vor participa la această categorie specială să țină cont de următoarele recomandări:

  • Nu incomodați participanții la concurs cu biciclete normale;
  • Nu folosiți biciclete modificate care să depășească viteza specificată de producător;
  • Acordați prioritate la depășire (atât în urcare, cât și pe coborâre) concurenților aflați pe biciclete normale.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, ne puteți contacta la adresa de email info@nomadmultisport.ro.

 

*Nota: Regulile la Categoria Family raman neschimbate. Insotitorul poate sa participe cu o bicicleta electrica la traseul scurt.

 

nr

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow