Home / Stiri / Despre concurs si activitatile de la TBT Race

Despre concurs si activitatile de la TBT Race

Vom centraliza aici lucrurile importante despre concurs si activitatile care au loc la TBT Race in perioada 25-28 august 2021.

Locurile pentru participarea la TBT Race sunt limitate pentru ca am oprit productia de tricouri/medalii si ne apropiem de aceasta limita. Este nevoie sa achitati pentru a va asigura locul la start (primul venit, primul servit). Sambata, 28 august NU ne fac inscrieri si nici plati! Vreau sa particip la concurs

Este important sa va programati in avans unde veti manca, la pensiunile din zona si va recomandam sa incercati mai multe locuri. Am facut pentru voi o lista cu locurile unde va puteti face rezervarile Locuri de servit masa evenimente culinare

Incepand de miercuri puteti lua parte la turul cultural care este gratuit pentru orcine este interesat, insa este necesara inscrierea. Tur unde-l aveti ca ghid pe Ben Mehedin.

Ma inscriu la turul cultural.

Nu uitati sa va puneti in program si concertele pe care le puteti regasi prin Saschiz.

In fiecare zi avem si Fun Stage Race la care puteti participa gratuit si chiar sa folositi biciclete electrice. In functie de vreme programul se poate modifica.

Pentru cazare aveti la dispozitie si campingurile din zona care sunt permanente, mai putin cel din Saschiz care este amenajat de noi doar in perioada concursului. Nu uitati sa va luati si haine groase. Temperaturile seara sunt de 12 grade.

Intra aici pentru a vedea ce concerte sunt vineri si sambata

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow