Home / Stiri / Data și înscrierile pentru Transilvania Bike Trails Race 2022

Data și înscrierile pentru Transilvania Bike Trails Race 2022

Dragilor, înscrierile au fost deschise. Anul acesta se alatură cursei noastre-festival încă o zi liberă (ziua de luni) ca să aveți vacanța și mai lungă în satele săsești cu o experiență cât mai completă.

Cursa principala, care este și etapa din Cupa României la distanța lungă, o să fie duminica, 14 august 2022, iar turele, concursurile secundare, concertele, ieșirile cu diferiti ghizi, petrecerile, atelierele de la mesteri, școlile diverse,  excursiile tematice, proiecțiile de filme vor fi de joi până luni (11-15 august).

O să avem mai multe activitati, categorii, concursuri pentru copii, mai multe concerte, invitați speciali, mâncare mai diversificată (dacă se poate așa ceva :), De porțiile de tăuraș la proțap nu mai spunem.

O să integrăm mai multe trasee și Sighisoara cu poteca nou pietruită.

Încercam să generăm mai multe evenimente culinare si muzicale mici, în cele mai frumoase curți din cele mai frumoase sate cu case-cetate.
O să avem o tură specială cu pauza la Mesendorf ca să aniversam cei 700 de ani pe care-i implinește frumosul satuc prin care trecem.
O altă aniversare o să fie a doamnei Sofia Folberth care anul acesta împlineste 100 de ani și care ne asteaptă cu poveștile locului în fiecare an la Criț. Mai multe despre ea puteți găsi în articolul de anul trecut.

Înscrieți-vă, puneti-vă în calendar o nouă vacanță activă de joi până luni, iar noi pregatim restul detaliilor pe masură ce ne apropiem. Revenim cu info.

Nu uitați să faceți rezervare la cazare. Exista o pagina in site dedicata cazarii la pensiuni, case, la campingul temporar de pe deal din Saschiz sau la cele permanente din apropiere.

Așadar pregatiți-vă pentru câteva zile de august cu experiențe diverse, de neuitat.

Înscrierile sunt AICI.

Mai jos sunt fotografii pentru chef de bicicleta, oameni misto, vacanță, tradiții, arhitectură, muzică, istorie, natură și mancare bună.

Filmul oficial, care surprinde o parte din atmosfera evenimentului, il puteti revedea AICI.

fotografii tbt race
   

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow