Home / Stiri / Data pentru Transilvania Bike Trails Race 2022

Data pentru Transilvania Bike Trails Race 2022

Dragilor, anul acesta se alatură cursei noastre-festival încă o zi liberă (ziua de luni) ca să aveți vacanța și mai lungă în satele săsești si o experienta completă.
Cursa principala, care este și etapa din Cupa României, o să fie duminica, 14 august 2022, iar turele, concursurile secundare, ieșirile cu diferiti ghizi, petrecerile, atelierele de la mesteri, scolile diverse,  concertele, excursiile tematice, proiectiile de filme vor fi de joi până luni (11-15 august).
O să avem mai multe activitati, categorii, concursuri pentru copii, mai multe concerte,  mancare mai diversificata (daca se poate asa ceva :), invitati speciali.
O să integrăm mai multe trasee și Sighisoara. Încercam să generăm mai multe evenimente culinare si muzicale mici, în cele mai frumoase curți din cele mai frumoase sate cu case-cetate.
O să avem o tură specială cu pauza la Mesendorf ca să aniversam cei 700 de ani pe care-i implinește frumosul satuc prin care trecem.
O altă aniversare o sa fie a Doamnei Sofia care anul acesta implineste 100 de ani si care ne asteapta cu povestile locului in fiecare an la Criț.

Voi pastrati data, puneti-va in calendar o vacanta de joi pana luni, daca puteti, iar noi pregatim programul detaliat si deschiderea inscrierilor. Revenim cu info.

Așadar pregatițivă pentru câteva zile de august cu experiențe diverse, de neuitat.

Mai jos sunt cateva fotografii pentru chef de bicicleta, oameni misto, vacanță, tradiții, arhitectură, muzică, istorie, natură și mancare bună.

Filmul oficial il puteti revedea AICI.

fotografii tbt race
   

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow