Home / Stiri / Concursul/Festival Transilvania Bike Trails Race, ia o pauză

Concursul/Festival Transilvania Bike Trails Race, ia o pauză

Dragilor, din pacate, cum probabil va asteptati, nu putem desfasura legal, cu toate aprobarile, un eveniment pentru voi cei 1300 de participanti plus familiile voastre.

Ne-a fost greu sa scriem aceasta veste si am tot amanat. Am incercat sa gasim variante alternative functionale. Pe langa legalitatea care nu e chiar foarte specifica, exista o doza de instabilitate ce poate schimba sau anula evenimentul in imediata lui apropiere. In plus nu putem sa acceptam o varianta care ocoleste legea sau o interpreteaza intr-un sens in care nu ar fi acceptabil, nici rational, nici moral.

Ce mai putem face noi, pentru ca stim ca o parte o sa va faceti oricum concediile in zona, e sa curatam si sa remarcam traseele si sa ne dam relaxat in conditiile legale din perioada alocata concursului.
Cei care sunt impatimiti ai timpilor, o sa avem active segmentele de strava cu ultimele modificari.
O sa incercam in weekendul cu 22 august sa tinem portile bisericilor, curtilor si cetatii deschise. Daca putem, o sa mai adaugam si alte activitati. Cei care vor sa-si manifeste creativitatea voluntar sunt bine primiti si liberi in zilele acelea.
O sa centralizam in continuare pe site tot ce e relevant, de la locuri unde se poate manca, la mici evenimente, la sugestii de trasee optionale, la obiective turistice sau noutati.
Campingul dintre brazi nu se poate deschide momentan dar sunt si altele prin zona. Daca se schimba ceva va dam de veste.
O sa vorbim pentru suplimentarea posibilitatilor de mancare, dar cel mai bine, daca ajungeti in zona, sa va faceti programări.

Desi pentru o mare parte din noi era foarte stresanta organizarea evenimentului, era un stres ce ne facea placere simtind entuziasmul si bucuria revenirii voastre an de an.

Ne pare rau si va multumim pentru intelegere.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow