enro
Home / Uncategorised / Three new race courses in 2018

Three new race courses in 2018

Inscrie-te aici la cea de-a cincea editie de TBT Race – 18 August 2018.

Numarul participantilor este limitat la 1400. 700 locuri – traseul mediu (43km), 400 – traseul lung (78km) si 300 – traseul scurt (22km).

Pentru 2018 vom avea trei trasee de poveste la TBTRace

Concursul Transilvania Bike Trails Race va avea startul din Saschiz, 18 August 2018, chiar din piațeta de langa turnul cu ceas al bisericii fortificate.
Aflat la cea de-a cincea editie (fratele mai mic al Primei Evadarei)  concursul și evenimentul este o explorare a trecutului nostru, al sașilor si a culturii din zonă. Este o întoarcere în timp și în istorie care este în contrast cu noua perspectiva a loculului care oferă o altă abordare turistica: activitați pentru o viață activă, trasee unice amenajate, confort in cadrul arhitectural refacut aproape de traditional si mancare sănătoasa din producția locală.

Verifica aici lista celor inscrisi la TBTRace 2018

Pentru 2018 vom avea trei trasee de poveste la TBTRace

Campingul dintre pini, va fi extins si gratuit. Va beneficia de toate conditiile necesare asa incat sa va faca o sedere placuta (apa, curent, toalete, spatiu comun de socializare si masa)

Te poti inscrie aici, alegand unul dintre cele trei trasee de poveste. Pe langa traseul lung – 78km, cel mediu de 43km, in acest an desenam un nou traseu de 22km destinat incepatorilor si copiilor.

Citeste despre programul concursului.

Va puteti face vacanta in zona, noi avand activitati pentru concurenti incepand de miercuri. Aici poti vedea programul activitatilor.

Aici poti vedea o selectie de poze cu atmosfera de anul trecut.

Evenimentul de pe Facebook este aici, iar pe Facebook vom posta alte informatii despre cursa. Pagina este Transylvania Bike Trails Network.

Aici gasesti premiile de la TBTRace 2018, iar pentru cei care sunt interesati de cazare si zona de campare, aici gasesc mai multe info.

Pentru 2018 vom avea trei trasee de poveste la TBTRace.

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow