Home / Camping Saschiz

Camping Saschiz

Acest camping este unul temporar si este special amenajat doar in perioada concursului TBT Race

 In momentul in care campingul din Saschiz se va umple, cei inscrisi sunt redirectionati in sala de sport si celelalte campinguri – www.tbtrace.ro/camping-mesendorf si https://tbtrace.ro/camping-crit/

Este bine sa faceti rezervarile din timp pentru ca luna august este aglomerata. Unii concurenti rezerva încă din iarnă sau cu un an înainte. În plus o parte din sași se reintorc în vacantă să-și revada locurile in care s-au nascut.

Click aici pentru a vedea regulamentul pentru camping.

De la Rupea până la Sighisoara sunt mai multe sate cu pensiuni care va pot gazdui. O parte din ele se gasesc pe booking.com dar sunt si unele care se gasesc pe alte canale sau intrebati in sat. Se mai fac cazari in gospodarii sau in orasele mai mari din apropiere (Sighisoara, Rupea, Brasov).
*Mai sunt locuri in Sighisoara si e posibil sa se mai elibereze si la pensiuni din apropierea Saschizului.
In Saschiz, in apropierea zonei de start, va fi amenajat un camping gratuit pentru cei care se vor înscrie în formularul de mai jos.
Campingul va avea toalete, dusuri, curent electric si va fi luminat.
Ca sa fie loc si frumos pentru toata lumea masinile se vor parca peste drum de camping.
In cazul in care nu mai sunt locuri mai exista spatiul verde de langa atelierul de ceramica care e la 150m de locul de start.

In perioada folosirii campingului strada recomandata mai jos este pentru urcare in camping si continuarea ei este pentru coborare. Vor fi cu sens unic pentru ca sunt destul de inguste. Exista si o poteca care duce direct in centru.
Tot in caz de necesitate (se ajunge tarziu sau nu sunt locuri) exista pregatita o sala de sport nou nouta, cu toalete, cutii pentru bagaj si saltele gonflabile.

In zona sunt unele din cele mai frumoase pensiuni din tara din care amintim Viscri125 sau Casa Printului in Viscri, Bike Check Inn în Bunesti sau Casa cu Zorele din Crit. Ele sunt construite cu respectarea stilului local. O parte din ele chiar daca poate nu mai au locuri pot fi vizitate.

O lista cu locuri de cazare pe site-ul  www.discovertarnavamare.org

LOCATIA CAMPING: https://her.is/2fKH2PA

Camping Saschiz

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow